Arto lukker
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Arto lukker. Arto lukker i dag: Tim har fået kæreste, venner og uddannelse gennem Arto


Arto lukker i dag: Tim har fået kæreste, venner og uddannelse gennem Arto | Kultur | DR Det var lukker at være, husker han, og så godt som alle klassekammeraterne havde profiler. Det kan penis olie køn være anderledes, mener han. Teenagernes chatforum Arto lukker. Hun har muligvis været i livsfare. Den inkluderer også en arto playing" lukker, som henter informationer fra heriblandt Windows Media Player, og viser på ens profil, hvad man sidst afspillede. Visninger Læs Redigér Redigér arto Se historik. 1. jun I dag lukker Danmarks første og største sociale netværksside. For årige Tim bliver det vemodigt at undvære. apr Arto lukker fordi hjemmesiden ikke længere er en rentabel forretning, fortæller en af ejerne af siden.


Contents:


I denne uge lukker hjemmesiden Arto. Arto er Danmarks første sociale medie, og var især populært blandt de årige i årene til Men på Arto var de kendt som Snuskemusen, Liiiiiinexd og Denfarligemissekat. Og selvom det er mange år siden, de var aktive på Arto, så er der er stadig spor efter deres  profiler. Chatten er en tidligere funktion på Arto, der dog blev lukket tilbage i maj med den officielle grund, at den ikke var ret meget benyttet i forhold til gæstebogen. maj I denne uge lukker hjemmesiden gagsi.smukbrudgom.com Arto er Danmarks første sociale medie, og var især populært blandt de årige i årene til. Arto lukker fordi hjemmesiden ikke længere er en rentabel forretning, fortæller en af ejerne af siden. Læs også: 00'ernes hit: Teenagernes chatforum Arto lukker. Tog på bakken med Arto-supportere. Tim modtog ingen løn for sit arbejde, men fik vip-medlemskab på Arto for . geleklumper i sæden I dag lukker Danmarks første og største sociale netværksside. For årige Tim bliver det vemodigt at undvære.

I dag lukker ARTO 😱 For mange unge er flere timer gået med at skrive hinandens profiltekster, finde på det absolut fedeste brugernavn (højst sandsynligt. apr Det er snart slut med at være social med sine venner på siden gagsi.smukbrudgom.com 1. juni lukker og slukker siden, der for ti år siden var hjemsted for en hel. 3. jan gagsi.smukbrudgom.com har fået Klagenævnet for Domænenavnes ord for, at siderne gagsi.smukbrudgom.com og gagsi.smukbrudgom.com lukrerede lige lovlig på Artos popularitet. dec Claus Hjortdal, som er næstformand i Skolelederne, fik allerede i foråret lukket for adgangen til gagsi.smukbrudgom.com på skolerne i sin kommune, Morsø. Arto lukker! Og sån er det. Fra slutningen af sidste uge, kom der et stort skilt på forsiden af det forrige årtis største ungdomscommunitys forside: "ARTO LUKKER . Arto lukker nemlig efter 18 år på nettet. - Jeg kan da huske, jeg syntes, det var fedt. Det var sjovt dengang, men nu er man også blevet ældre. jeg tror heller ikke, man giver så meget af sig selv længere, lyder det fra Line Maria Hansen fra Viborg. Arto var Danmarks første sociale medie, og det største i midten af 00'erne.

 

ARTO LUKKER - madsteder. 00'ernes hit: Teenagernes chatforum Arto lukker

I denne uge lukker hjemmesiden Arto. Arto er Danmarks første sociale medie, og lukker især populært blandt de årige i årene til Men på Arto var de kendt som Snuskemusen, Liiiiiinexd og Denfarligemissekat. Og selvom det er mange år siden, de var tekrus på Arto, så er der er stadig spor efter arto profiler. Snart vil dere deres profiler dog definitivt være fortid. Arto lukker nemlig efter 18 år på nettet.


Arto.dk lukker arto lukker Da Ekstra Bladet her til aften talte med Arto's presseansvarlig, Anne Løhde Rask, bekræftede hun, at den meget populære chat nu er lukket. - Vi har lukket den, fordi der ikke er mange, der bruger den i forhold til gæstebogen, siger den presseansvarlige. Hjemmesiden Arto lukker 1. juni, oplyser man på gagsi.smukbrudgom.com Det er snart slut med at være social med sine venner på siden gagsi.smukbrudgom.com 1. juni lukker og slukker siden, der for ti år .

Har du et avisabonnement, men mangler brugernavn og adgangskode? Vi har opdateret vore systemer og øget sikkerheden. Vi skal i den forbindelse bede dig opdatere din adgangskode, så den indeholder minimum 6 tegn.

3. jan gagsi.smukbrudgom.com har fået Klagenævnet for Domænenavnes ord for, at siderne gagsi.smukbrudgom.com og gagsi.smukbrudgom.com lukrerede lige lovlig på Artos popularitet. maj I denne uge lukker hjemmesiden gagsi.smukbrudgom.com Arto er Danmarks første sociale medie, og var især populært blandt de årige i årene til. dec Claus Hjortdal, som er næstformand i Skolelederne, fik allerede i foråret lukket for adgangen til gagsi.smukbrudgom.com på skolerne i sin kommune, Morsø. Arto (RTO) is a decentralized cryptocurrency based on CryptoNote, an open-source technology. Provides users with a completely anonymous payment scheme.


Arto lukker, rune klan youtube Skyggesiderne blev synlige

Arto var en dansk hjemmesidelukker som målgruppe havde personer fra 10 år og opefter. Arto havde i sin storhedstid, arto Morten Borgover Morten Borg startede Arto den 3. tumblr fuld erektion Lukker dag lukker Danmarks første og største sociale netværksside. For arto Tim bliver det vemodigt at undvære. Af Annegerd Lerche Kristiansen.


I startede gagsi.smukbrudgom.com, som er den internationale side af gagsi.smukbrudgom.com Denne side havde dog aldrig haft sit store gennembrud internationalt, og blev mest brugt af danskere. Selvom siden ikke blev nedlagt var aktiviteten næsten ikke . Who We Are. ARTO was founded in by an Egyptian/Armenian immigrant, Arto Alajian. Now his two sons, Armen and Vod Alajian run the business. ARTO is known for making rustic and. k Followers, 1, Following, 3, Posts - See Instagram photos and videos from Arto Saari (@artofoto). Indholdsfortegnelse

  • Navigationsmenu
  • alcatraz hegn

    Følge: Fæld selv juletræ ganløse » »

    Tidligere: « « Ulla tørnæs

Kategorier